E-BOOK

A hatásos prezentációk tudománya

Képzeljük el egy pillanatra, hogy a munkahelyén Önt bízták meg egy fontos prezentáció megtartásával – például hogy adjon elő az egyik kiemelt ügyfélnek, terjesszen egy javaslatot a felső vezetés elé, vagy éppen egy konferencián tartson megnyitó beszé- det. Témától függetlenül az ilyen üzleti előadásoknak ugyanaz a célja: átadni egy olyan üzenetet, amely megfogja a közönséget, megragad az bennük és tettekre sarkallja őket.

A Prezinél mi azon igyekszünk, hogy eszközeinkkel segítsünk a hatásosabb prezentációk készítésében – és fejlesztéseink kapcsán igen sok kutatást végeztünk azzal kapcsolatban, mi teszi az információt figyelemfelkeltővé, emlékezetessé és meggyőzővé. Pszichológusok és idegkutatók tanulmányain rágtuk át magunkat, hogy megértsük, hogyan is működik a közönség agya. E kutatás eredményeit egy átfogó e-könyv formájába öntöttük, és ezt most ingyen megosztjuk önnel is.


Töltse le a könyvet és ismerje meg, hogy:

Miért olyan az emberek agya, hogy bizonyos típusú tartalomra jobban reagál;

Hogyan használhatják ki az előadáók a pszichológia és a biológia kutatási eredményeit, hogy hatékonyabbak legyenek; és

Mit mond a tudomány a prezentációk továbbfejlesztésével kapcsolatban?

Töltse le ma

Minden mező szükséges

By submitting your contact information, you consent to receive communication from Prezi containing information on Prezi's products. You can withdraw your consent at any time. Refer to our privacy policy (https://prezi.com/privacy-policy/) or contact us at privacy@prezi.com.